Interne vacature : Ervaren sales consultant of recruiter voor het kantoor in Aarschot

Sales Consultant

Als HR Dienstverlener zorgt Runtime voor een oplossing op alle personeelsvraagstukken. Vanuit onze 5 gespecialiseerde divisies Runtime Uitzendarbeid, Runtime Bouw, Runtime HR - Consultancy, Run4medical en Run4talents vinden we steeds een antwoord op maat van onze klanten. Onze divisies werken vanuit onze 6 vaste kantoren Booischot, Aarschot, Turnhout, Antwerpen, Olen en Ham en op locatie.

Voor onze afdeling Runtime Uitzendarbeid zijn we op zoek naar een commerciëel medewerker.

Takenpakket :

U komt terecht in een dynamische omgeving en zal samen met uw collega’s instaan voor het behalen van de vooropgestelde budgetten en het commercieel uitbouwen van de regio. Als aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten kan u op een vlotte en correcte manier denken in oplossingen en prioriteren.

Als sales consultant durft u commerciële kansen grijpen en net dat stapje verder te gaan om alles uit de kan te halen voor uw kandidaten. Uw takenpakket bestaat uit het van A tot Z afhandelen van de opdrachten van onze klanten. U gaat ter plaatse voor de kennismaking en voorstelling van ons bedrijf en maakt prijsafspraken. Naderhand zorgt u voor de invulling van de vacatures door het zoeken, screenen en voorstellen van de juiste kandidaten. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt zorgt u voor de administratieve afhandeling van de contracten, verloning en sociale documenten van uw nieuwe medewerker.

U zorgt ervoor dat u, samen met uw collega’s, uw divisie op een positieve manier in de markt zet waardoor u kan rekenen op een trouw klantenbestand. U ziet opportuniteiten en neemt actief deel aan regionale activiteiten.

Wie zoeken wij :

Als collega werkt uw enthousiasme aanstekelijk en u staat te trappelen om erin te vliegen. U kan al terugblikken op minimum 5 jaar ervaring in de uitzendsector. U hebt een Bachelor diploma of een gelijkwaardig werk- en denkniveau. U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, op verschillende niveaus en u spreekt een mondje Frans. U hebt een ondernemende ingesteldheid en kan creatief omgaan met uw werkzaamheden. U hebt een goed analytisch vermogen en een uitstekende mensenkennis en inlevingsvermogen. U bent resultaatgericht met focus op doeltreffendheid. U kan zich flexibel opstellen. Een 9 to 5 mentaliteit is niets voor u en geeft zich voor 200 %. Kwaliteit is uw visitekaartje wat ervoor zorgt dat zowel kandidaten als klanten hun weg naar u vinden.

Wij bieden :

Een stimulerende omgeving in een moderne omkadering. Ruimte voor eigen inbreng en de kans om te groeien. Individuele begeleiding door middel van trainingen, opleidingen en coaching on the job. Een KMO sfeer waar alle functies tussen elkaar zitten en jij elk moment van de dag een andere pet kan opzetten. Een organisatie waar naast de behaalde resultaten ook de medewerkers super belangrijk zijn ! Een super toffe werksfeer waar plezier de norm is !

Een competitief salarispakket overeenkomstig met uw verantwoordelijkheden en ervaring, een bedrijfswagen met tankkaart na opgebouwde ancienniteit, gsm met pakket, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering  gekoppeld aan een zeer motiverend bonussysteem, 12 extra dagen ADV en een glijdend uurrooster.

Herkent u zich in dit profiel dan kan u solliciteren door uw cv en motivatiebrief door te mailen naar anke.broeckx@runtime.be.                                               

Uw kandidatuur wordt discreet behandeld.