Interne vacature : Sales consultant/Accountmanager kantoor Turnhout

Voor ons kantoor in Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste sales collega die het team gaat vervolledigen. Als Accountmanager bent u samen met uw collega consulent het lokale aanspreekpunt voor onze klanten in de regio.

Samen met uw collega u voor de ‘klik’ met onze klant ! U houdt van commerciële contacten en bouwt deze uit tot echte partnerships. Klanten kunnen vertrouwen op uw dienstverlenende expertise met betrekking tot het rekruteren en aanwerven van personeel. U behartigt alle commerciële afspraken. Als gedreven teamplayer werkt u samen met consultant(s) aan wie u de rekruteringsopdrachten toevertrouwt. U neemt een coördinerende rol op: opvolging van de kwaliteit van het rekruteringsproces, het efficiënt inzetten van collega’s en hulpmiddelen,… Door uw hoge betrokkenheid met de business weet u alert en gepast te reageren op diverse marktsituaties. Daarnaast draagt u de verantwoordelijkheid over de financiële resultaten van de u toevertrouwde klantenportefeuille.

Wij zijn op zoek naar een doorzetter die, samen met de collega, knokt voor het kantoor. Uw zonnige en optimistische ingesteldheid zorgt ervoor dat elke dag een nieuw begin is. Jullie bewegen samen hemel en aarde om elke kans op jullie pad te verzilveren. Als commerciëel aanspreekpunt voor onze klanten denkt u mee in oplossingen.

Wij verwachten :

Een gedreven persoonlijkheid die staat te trappelen om te laten zien wat hij/zij in zijn/haar mars heeft. Een succesvolle ervaring in verkoop van diensten en onderhandeling is noodzakelijk. Ervaring in dienstverlening waaronder Rekrutering, Selectie en/of Uitzendarbeid is een belangrijke meerwaarde. Sterke communicatieve vaardigheden, goede onderhandelaar met verantwoordelijkheidszin. U bent resultaatgericht, no-nonsens en u hebt een hands-on mentaliteit.

Jobgerelateerde competenties

 • Klanten: Bedrijven
 • De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren
 • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
 • Het commerciële voorstel uitwerken
  Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
 • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen
 • Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen
 • Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven

Persoonsgebonden competenties

 • Klantgerichtheid
 • Commercieel zijn
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken als hecht team

Wat bieden wij :

Een stimulerende omgeving in een moderne omkadering. Ruimte voor eigen inbreng en de kans om te groeien. Individuele begeleiding door middel van trainingen, opleidingen en coaching on the job. Een KMO sfeer waar alle functies tussen elkaar zitten en jij elk moment van de dag een andere pet kan opzetten. Een organisatie waar naast de behaalde resultaten ook de medewerkers belangrijk zijn ! Naast ons competitief salarispakket overeenkomstig met uw verantwoordelijkheden en ervaring bieden wij een aantrekkelijk bonussysteem, 12 extra dagen ADV, een glijdend uurrooster en een firmawagen met tankkaart.

Herkent u zich in dit profiel dan kan u solliciteren door uw cv en motivatiebrief door te mailen naar anke.broeckx@runtime.be

Uw kandidatuur wordt discreet behandeld.