Vind een medewerker

U zoekt, wij vinden...

 

… de medewerker die perfect past bij uw bedrijf. Met de juiste competenties én de geschikte motivatie, zonder dat u er maandenlang op hoeft te wachten. Hoe we dat doen? Eenvoudig: door eerst en vooral te luisteren. Naar uw wensen ten aanzien van die nieuwe medewerker, maar net zo goed naar de wensen van de kandidaten die zich bij Runtime inschrijven. Want enkel zo kunnen we uiteindelijk zorgen voor een kandidaat waarmee het 100% klikt.

Wat we voor u kunnen betekenen?

Heel wat. Runtime heeft immers tonnen ervaring in werving en selectie. Daardoor hebben we een enorme expertise opgebouwd over het bedrijfsleven. We kennen de arbeidsmarkt door en door en daar laten we u graag mee van genieten. Zoekt u een nieuwe bediende, een technisch profiel of een gespecialiseerde arbeider? Reken dan gerust op ons.

Bovendien herleiden we het extra werk dat bij een selectieprocedure komt kijken graag tot een minimum voor uw personeelsafdeling. Zo mag u alle communicatie met potentiële kandidaten gerust aan onze zorgen toevertrouwen. Tenminste, tot we dé ultieme kandidaat gevonden hebben.

Waarom Runtime?

Omdat we het ánders aanpakken dan de anderen. En dat vertaalt zich in concrete voordelen voor uw bedrijf.

Wij werken op afspraak in onze kantoren te
Booischot - Aarschot - Turnhout - Ham - Reet(Rumst) - Olen

Klik hier indien u, vrijblijvend, wil gecontacteerd worden voor een oplossing op maat