Over ons

Wat kan Runtime voor u betekenen ?

Heeft u nood aan advies of ondersteuning bij één of meerdere topics tijdens een rekruteringsproces (instroom/doorstroom/uitstroom)? Dan kan u à la carte werken met een consultant van Runtime. Helemaal op maat en met de nadruk op kwaliteit.

Als sollicitant ontdekt u in Runtime uw persoonlijke HR partner, die u bijstaat met raad en daad, carrièreadvies of sollicitatiebegeleiding. Als regionale speler kiest Runtime al bijna 20 jaar resoluut voor een persoonlijke aanpak.

Bij ons hebt u 1 vaste contactpersoon die u door en door leert kennen. Die weet wat u wil en samen met u op zoek gaat. Die uw sector én de regio als zijn (of haar) broekzak kent. Kwaliteit leveren is voor ons topprioriteit. Daarom nemen we graag de tijd voor een grondige screening of een kennismakend gesprek en houden we ervan om oplossingen op maat te bieden. En vinden we dat elke klant – groot of klein – precies even veel aandacht verdient.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze kantoren in Booischot - Aarschot - Turnhout - Ham - Reet(Rumst) - Olen - Runtime Bouw - Run4medical - Runtime Projects - Run4talents

Samen met u trekken we alle registers open.