Bouw

Selectie

Via ons eigen netwerk en onze jarenlange ervaring in uitzendarbeid, beschikt Runtime Bouw over de nodige competenties om u te ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte bouwarbeider.

Ook voor bedienden, projectleiders, calculators en tekenaars hebben wij reeds tal van plaatsingen succesvol uitgevoerd.

Runtime Bouw is dan ook uw ideale partner om uw rekruteringen voor zowel arbeiders als bedienden uit handen te nemen!

Proefperiode

Sinds de invoering van het eenheidsstatuut valt de proefperiode voor bijna alle sectoren weg. In de eerste 3 maanden van tewerkstelling kost afscheid nemen van een nieuwe medewerker een opzegvergoeding van maar liefst twee weken. De sectoren die zich nu nog in de uitzonderingsregel bevinden maken zich best ook al klaar voor wat komen zal.

Een werknemer aan het werk zetten met een uitzendcontract kan de nodige ruimte bieden voor een grondige evaluatie, zónder het risico van een onmiddellijke uitbetaling van een hoge opzegvergoeding.

De uitzendsector mag zijn proefperiode namelijk wél behouden!

Payroll

Velen van uw collega bouwbedrijven maken reeds veelvuldig gebruik van uitzendcontracten om flexibel te kunnen omgaan met piekperiodes.

Met het oog op het ingevoerde éénheidsstatuut is een administratieve ondersteuning voor uw personeelsdienst geen overbodige luxe meer.

Runtime Bouw ondersteunt u met het inschrijven van (door u zelf gevonden) werknemers, het afsluiten van een contract, dimona-aangiftes, verloningen, controlekaarten, enz..

Runtime Bouw verlost u van gespecialiseerde taken waar tijd in kruipt die u wellicht ook anders kan benutten.

 

Uw contactpersonen bij Runtime Bouw

Thaisa Van Rompaey
Recruiter
0476/97.07.50

Wij werken op afspraak in onze kantoren te
Booischot - Aarschot - Turnhout - Ham - Reet(Rumst) - Olen.

 

 

Of contacteer ons op bouw@runtime.be

 

Vind een job