Loopbaanbegeleiding

Bent u tevreden met uw huidige werksituatie? Weet u welke richting u voor de rest van uw loopbaan uitgaat? Ziet u zichzelf deze job tot aan uw pensioen doen? Staat u op een keerpunt of heeft u nood aan een nieuwe uitdaging? Wilt u groeien in uw huidige job of weten welke andere mogelijkheden er in de markt zijn?
Dan is loopbaanbegeleiding voor u de juist keuze.


Analyse

Britt De Groof
KernTalentenAnalist

Happy with Runtime
<-------------- Loopbaanbegeleiding op maat -------------->


Coaching

Eef Janssen
Loopbaancoach

 

Als erkend KernTalentanalist maak ik een persoonlijke analyse van jouw KernTalenten op. Op een ludieke manier blikken we hiervoor terug naar jouw kindertijd. Uit deze analyse krijg je inzicht in wat jou energie oplevert en wat je energie kost. Je krijgt zelfkennis,zelfinzicht en zelfvetrouwen waardoor je ook bewuster keuzes kan maken in het leven. Korting, het ontdekken van jouw KernTalenten maakt je gelukkig. En wie gelukkig is, kan bergen verzetten! Dankzij de KernTalentenmethode in combinatie met mijn 7 jaar ervaring binnen de HR, help ik jou te zoeken naar een win-win situatie binnen je Carriere!

"Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, Word dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn"

Met een warme glimlach en een luisterend oor sta ik klaar om jou te begeleiden doorheen jouw veranderingstraject. Als coach draag ik graag bij tot jouw ontwikkeling,groei en transformatie. Er is ruimte voor rust en aandacht voor het juiste tempo; focus gaat naar positieve energie en omdenken. Talentontwikkeling,zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfzorg staan centraal. Ik heb 17 jaren ervaring in project management,procesverbetering en teamcoaching binnen een grote multinational. De laatste 10 jaar van mijn professioneel leven heb ik teams gecoacht en daarbij ook mijn passie voor talent gevonden. Ieder persoon heeft een doel, heeft talenten en wil die ontplooien. Ik coach je graag op jouw pad naar groei.

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wij werken op afspraak in onze kantoren te Booischot - Aarschot - Turnhout - Ham - Reet (Rumst) - Olen.
U kan, vrijblijvend, contact opnemen met Britt De Groof, Erkend KernTalentenanalist binnen runtime, via 0498/72.71.06 of consultancy@runtime.be.
Beide begeleidingen kunnen worden gefinancierd met Loopbaancheques van de VDAB.